Субота, 18.05.2024, 12:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Консультативно-тренінговий центр "Педагог"

Форма входу
Категорії розділу
Пошук

Каталог статей

Головна » Статті » новини

Центр професійного росту педагогів


Стрімкий розвиток науки педагогіки та активне реформування української школи надзвичайно актуалізують сьогодні питання самоосвіти педагогів. Проте не завжди наші освітяни можуть зорієнтуватися у величезному просторі педагогічних інновацій. З метою надання допомоги керівникам навчальних закладів, методистам, учителям, вихователям у їхньому професійному рості у нашому місті відкрився консультативно-тренінговий центр «Педагог». Його засновниками стали відомі у місті освітяни Алла Петрівна Забарна та Ірина Анатоліївна Хроменко – досвідчені вчителі, переможці численних фахових конкурсів, автори багатьох навчально-методичних посібників, численних публікацій у педагогічній пресі, тренери сучасних освітянських програм. Основною діяльністю центру є надання послуг з підвищення професійної майстерності педагогів.

Відвідувачі центру зможуть отримати кваліфіковані індивідуальні консультації з питань використання нових педагогічних та інформаційних технологій, допомогу у підготовці до атестації, отримати компетентні рекомендації щодо написання та оформлення робіт для друку, проведення відкритих уроків та позакласних заходів, організації науково-досліднцької роботи школярів тощо.

Працівники центру пропонують освітянам різноманітні проблемно-тематичні тренінги, семінари, майстер-класи, які охоплюють різні напрямки навчально-виховного процесу. Серед них: «Використання нових педагогічних та інформаційних технологій у роботі педагога», «Інтерактивні технології навчання на уроці», «Формування критичного мислення школярів», «Ігрові технології у практиці вчителя (вихователя)», «Метод проектів у практиці сучасної школи», «Інформаційне суспільство та сучасна школа», «Ефективна підготовка до уроку», «Компетентнісно-орієнтований підхід до навчання», «Педагогіка співпраці в рамках класно-урочної системи», «Створення та супровід освітніх ВЕБ-проектів, сайтів» та інші. Навчальні тренінги – це гарна можливість для вчителів та вихователів дитячих садків збагатити свій досвід новими технологіями і сучасними методами навчання.

Відвідувачі центру також зможуть ознайомитися з матеріалами виставки-продажу навчально-методичної літератури і педагогічних програмних засобів. До їхньої уваги пропонується широкий асортимент навчально-методичної літератури від провідних освітянських видавництв України: «Шкільний світ» (м. Київ), «Грамота» (м. Київ), «Мандрівець» (м. Тернопіль), Видавнича група «Основа» (м. Харків) та ін.

Безперечно, діяльність консультативно-тренінгового центру «Педагог»  сприятиме руху педагогів до вершин професійної майстерності та розвитку освітянської галузі Смілянщини.

Категорія: новини | Додав: Alla_Zabarna (26.01.2010)
Переглядів: 1126 | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Які заходи (методи, форми) методичн. роботи найбільше всього сприяють підвищенню Вашої майстерності?

Всього відповідей: 23
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz